[Nieuws] Geschreven door Kitty op 2020-09-10 09:50:53

No More Heroes 3 uitgesteld tot 2021

No More Heroes 3 zal niet meer in 2020 uitkomen, maar is uitgesteld naar volgend jaar. In een uitgebreid statement heeft Suda51 verteld dat de problematiek rondom de coronapandemie veel invloed heeft gehad op het team achter de hack-and-slash game No More Heroes 3 (vertaald):


Dit is Goichi Suda van Grasshopper Manufacture, met een aankondiging betreffende het uitstel van de release van No More Heroes 3.

Al lezende door de commentaren van fans op social media merken we dat 2020 voor velen van jullie een zeer moeilijke periode is geweest. Aan iedereen die heeft gewacht op meer nieuws en bevestiging van de releasedatum sinds de onthulling van de trailer voor No More Heroes 3 bij TGA aan het einde van 2019, wil ik mijn oprechte verontschuldigingen aanbieden.

Alle medewerkers van Grasshopper hebben zo hard mogelijk gewerkt aan de ontwikkeling van het spel in de hoop het in 2020 uit te geven, maar de effecten van de COVID-19 pandemie hebben helaas bewezen een echte klap te zijn voor ons schema, waardoor onvoorziene vertragingen in de ontwikkeling zijn ontstaan. Nu het ons gelukt is om de ontwikkeling weer op gang te brengen, willen we de kwaliteit van de game voorop stellen, en dus besloten we om de uiteindelijke releasedatum te verschuiven.

Nogmaals, het spijt ons zeer. We hopen dat iedereen die geduldig heeft gewacht op No More Heroes 3 deze beslissing kan begrijpen en accepteren, en we zullen alles in het werk blijven stellen om de titel te ontwikkelen voor een release date in 2021.

In ander en hopelijk beter nieuws zijn we erg blij om aan te kondigen dat Darick Robertson - bekend van The Boys, en waarvan ik persoonlijk een grote fan ben - zich bij het project aansluit om illustraties voor het spel te leveren. We zullen een aantal originele illustraties plaatsen, mis ze niet! Blijf op de hoogte van de belangrijkste kunst van Darick zelf, evenals van verdere aankondigingen en nieuws met betrekking tot No More Heroes 3.

Gekoppelde games

No More Heroes 3 (Nintendo Switch)