[Nieuws] Geschreven door Kitty op 2020-09-11 09:59:10

Scott Pilgrim vs. The World: The Game Complete Edition komt in 2020 naar de Switch

Tijdens Ubisoft Forward is Scott Pilgrim vs. The World: The Game Complete Edition aangekondigd voor de Nintendo Switch. De game verschijnt met downloadbare content van Knives Chau en Wallace Wells. In het officiële bericht wordt meer over de game verteld (vertaald):


Met de terugkeer van Scott Pilgrim herontdekken de spelers de geliefde 2D arcade-achtige beat 'em up game, geïnspireerd op de iconische graphic novel-serie en de Universal Pictures-film uit 2010. Fans zullen weer helemaal verliefd worden op de 8-bit animatie van Paul Robertson, de veelgeprezen soundtrack van Anamanaguchi, en de retro cut-scènes van Bryan Lee O'Malley, maker van de Scott Pilgrim vs. The World graphic novel serie.

Met een unieke mix van stijl, humor en klassieke gameplay zullen spelers Scott Pilgrim helpen om het tegen vijanden op te nemen, waaronder de League of Seven Evil Exes om te vechten voor de liefde. Om dit te doen, kunnen spelers Scott Pilgrim, Ramona Flowers, Stephen Stills en meer onvergetelijke personages belichamen, allemaal met hun eigen unieke kenmerkende bewegingen en aanvallen. Door ervaringspunten te verdienen, kunnen de personages zich op een hoger niveau brengen en talrijke dodelijke vaardigheden aanleren.

Daarnaast hebben spelers de mogelijkheid om samen te werken met maximaal drie vrienden lokaal of online om vijanden te verslaan, gezondheid en munten te delen en elkaar weer tot leven te wekken. Vrienden kunnen ook strijden in subspace-minigames, trefbal of elkaar uitdagen tot epische last-one-standing gevechten.
Scott Pilgrim vs. The World: The Game Complete Edition verschijnt tijdens de feestdagen van 2020 in de Nintendo Switch eShop.

Gekoppelde games

Scott Pilgrim vs. The World: The Game Complete Edition (Nintendo Switch eShop)