[Prijsvraag] Geschreven door Redactie op 2020-10-06 09:00:00

[#20jaarN1 prijzenfestijn #12] Void Terrarium & Giraffe and Annika (Buzz Attitude)

Het is dag twaalf van ons prijzenfestijn en dit is dan ook meteen onze laatste prijsvraag! Vandaag mogen wij in samenwerking met Buzz Attitude twee digitale codes van Void Terrarium en Giraffe and Annika verdelen. Vanuit België heeft Buzz Attitude ook een mooie bijdrage gedaan aan onze prijzenpot met twee downloadcodes van twee digitale games. Void Terrarium Void Terrarium of eigenlijk "void tRrLM(); //" genoemd, is een Mystery Dungeon-achtig spel waarin je een Robot speelt die zich een weg door een post-apocalyptische wereld moet zien te banen. Het spel biedt een unieke sfeer, een aparte tekenstijl en een pittige uitdaging. Ook zit er een Tamagotchi stuk in waarin je Toriko moet voorzien van items om er voor te zorgen dat ze niet dood gaat en jij niet game over gaat. Daan vond het een 'meer dan prima Mystery Dungeon-achtig avontuur'. Wij zijn dan ook blij dat we twee codes mogen verdelen!

Giraffe and Annika In Giraffe and Annika speel jij een meisje genaamd Annika, ze is haar geheugen verloren en moet alles weer op een rijtje zien te zetten. Zij ontmoet een jongen genaamd Giraffe, die haar wel kent. Je moet drie kerkers zien te volbrengen en het schattige verhaal zien te ontrafelen. Kitty noemde het in haar review een echt 'zondagmiddagspelletje' waar je je even lekker mee vermaakt. Wil jij je ook een lekkere zondagmiddag vermaken? Doe mee met de prijsvraag en misschien win jij wel één van de twee codes.

Winnen, winnen, winnen! Deze keer mogen jullie lekker luisteren naar onze Podcast! Ergens in deze podcast stelt Dreon namelijk een vraag die onze trouwe podcast-luisteraars met gemak kunnen beantwoorden. Dus pak even wat lekkers te eten, een kopje koffie en luister naar onze Podcast om mee te doen. Het enige wat je hoeft te doen is het antwoord op de vraag te mailen naar prijsvraag@n1ntendo.nl onder vermelding van "Prijsvraag Buzz Attitude" en wie weet pak jij deze prijzen mee! Je hebt tot 10-10-2020 10:10 de tijd om mee te doen! • Over de uitslag van de prijsvraag kan niet worden gecorrespondeerd. • Crewleden, moderators en/of admins van N1ntendo.nl zijn uitgesloten van deelname. Dit geldt ook voor medewerkers van Buzz Attitude. • Deze prijsvraag is enkel toegankelijk voor mensen uit de Benelux. • N1ntendo is niet aansprakelijk voor schade, ongevallen, kosten of lasten, wat ook de aard of reden ervan is, die voortvloeien uit of op enige andere wijze verband houden met de actie. • Voor deze prijsvraag is het niet vereist om lid te zijn van N1ntendo! Registeren kan echter makkelijk via deze link.

Gekoppelde games

void tRrLM(); //Void Terrarium (Nintendo Switch)

Giraffe and Annika (Nintendo Switch)