[Nieuws] Geschreven door Kitty op 2020-11-02 11:05:17

EA deelt meer over toevoegingen en verbeteringen Need For Speed: Hot Pursuit Remastered

EA heeft meer details gedeeld over de toegevoegde DLC, extra toevoegingen en de verbeteringen die zijn gedaan voor Need For Speed: Hot Pursuit Remastered. Er zijn vijf DLC-pakketten toegevoegd aan de aankomende Nintendo Switch-versie, die bij elkaar zes uur gameplay en 30 uitdagingen vormen. Het gaat om de SCPD Rebel Racer Pack, Super Sports Pack, Armed & Dangerous Pack, Lamborghini Untamed Pack en Porsche Unleashed Pack. Op de site van EA kun je zien welke voertuigen hierbij horen. Verder zijn twee multiplayer-standen toegevoegd uit de DLC's: Arms Race en Most Wanted. In Arms Race wordt iedereen bewapend en doe je alles eraan om als eerste de finish te bereiken. In Most Wanted jaagt een politieteam op de speler die gemarkeerd is als 'Most Wanted'. De rest van de spelers moet er alles aan doen om de politie te verhinderen om de Most Wanted te pakken te krijgen. Ook noemt EA de verbeteringen aan de nieuwe versie:

[*] Het uiterlijk en de leesbaarheid van de interface is verbeterd
[*] Er is een gloednieuwe garage voor racers
[*] Alle menuschermen en laadschermen zijn bijgewerkt met meer nuttige informatie voor de speler in alle evenementen op het carrièrekaartscherm
[*] De originele CG-introvideo is met AI in resolutie verhoogd
[*] Elke video in de game is opnieuw gemaakt en bijgewerkt
[*] De online multiplayer-menu's zijn bijgewerkt en verbeterd.
[*] De mogelijkheid om video- en beloningsvertoningen over te slaan is toegevoegd voor spelers die gewoon direct de actie willen meemaken.
Need For Speed: Hot Pursuit Remastered verschijnt op 13 november op de Nintendo Switch.

Gekoppelde games

Need For Speed: Hot Pursuit Remastered (Nintendo Switch)