[Nieuws] Geschreven door Kitty op 2020-11-04 14:10:52

Commandos 2 HD Remaster verschijnt volgende maand op Nintendo Switch

Kalypso Media, Yippee! Entertainment, en Pyro Studios hebben bekendgemaakt dat Commandos 2 HD Remaster op 4 december verschijnt op de Nintendo Switch. De remaster heeft HD visuals, vernieuwde tutorials, campagne-missies en geoptimaliseerde ondersteuning voor de Joy-con en pro-controller.

Herbeleef het real-time tactisch meesterwerk dat het genre als geen ander heeft gedefinieerd: Commandos 2 - HD Remaster, oorspronkelijk ontwikkeld door de legendarische Pyro Studios, is een echte hommage aan een van de meest gevierde meesterwerken op het gebied van gaming. Ervaar Commandos 2 Men of Courage als nooit tevoren in high definition met hernieuwde besturingselementen, UI en tutorial.

Neem de controle over een elitegroep commando's die zich diep in vijandelijk gebied moet wagen en gebruikmaakt van gecombineerde expertise om een reeks beruchte, veeleisende missies uit de Tweede Wereldoorlog te voltooien. Ga heimelijk naar verschillende omgevingen op basis van authentieke locaties uit de Tweede Wereldoorlog en leid je team van commando's tegen overweldigende kansen in, werk heimelijk en draai het tij van de oorlog.
Commandos 2 HD Remaster verschijnt fysiek en digitaal op de Nintendo Switch.

Gekoppelde games

Commandos 2 - HD Remaster (Nintendo Switch eShop)