[Media] Geschreven door Kitty op 2020-11-24 18:00:00

Immortals Fenyx Rising onthult epische animatietrailer

Op 3 december verschijnt Immortals Fenyx Rising op de Nintendo Switch. Bekijk nu alvast een epische animatietrailer! In deze eerste animatietrailer van Immortals Fenyx Rising, geregisseerd door CLM BBDO, vecht Fenyx tegen epische wezens waaronder de Minotaurus, de Cycloop en de Griffioen. Alles wordt begeleid door de muziek van ‘How You Like Me Now’ van The Heavy. Immortals Fenyx Rising is een nieuwe IP die grootse mythologische avonturen naar nieuwe hoogten tilt:

Spelers kruipen in de huid van Fenyx, een gevleugelde halfgod, en moeten de Griekse goden en hun thuisbasis redden van een duistere vloek. Alleen door de legendarische krachten van de goden te beheersen, heroïsche beproevingen te overwinnen en machtige mythologische beesten zoals Typhon, de dodelijkste Titaan in de Griekse mythologie, te confronteren, heffen spelers de vloek op. De game biedt een enerverende ervaring voor iedereen, met dynamische actie, snelle lucht- en grondgevechten en verhalen geïnspireerd door de Griekse mythologie. Spelers nemen het op tegen gigantische wezens zoals de Cyclops, Minotaur en Medusa. Met de hulp van het zwaard van Achilles, de boog van Odysseus en de vleugels van Daidalos lanceren spelers zichzelf de lucht in om deze wezens het hoofd te bieden. Naast epische gevechten wordt de logica en strategie van spelers op de proef gesteld door tal van wereldpuzzels, van kleine individuele puzzels tot de epische Vaults of Tartaros. De grote open wereld biedt spelers de kans om op ontdekkingstocht te gaan, geheimen en mysteries te ontrafelen en zo de goden te redden van hun ondergang.
DLC Immortals Fenyx Rising verschijnt op 3 december. Ook zijn er drie DLC-uitbreidingen aangekondigd in een season pass. De eerste DLC heet A New God. In dit verhaal gaat Fenyx op een nieuw avontuur dat zich afspeelt in het paleis van Olympus. De tweede uitbreiding heet Myths of the Eastern Realm en draait om de Chinese mythologie.Als held Ku ga je de stervelingen redden "in een nieuw mythisch land op de rand van hemel en aarde." Ku heeft een unieke vechtstijl die wordt geïnspireerd door de Chinese martial arts en de aanvallen van Fenyx. De derde en laatste aflevering heet The Lost Gods en bevat ook een nieuwe held genaamd Ash, die wordt gekozen door Fenyx om de verloren goden terug te brengen. Dit nieuwe avontuur zal top-down gameplay bevatten en nieuwe combat. Het zal ook plaatsvinden op een geheel nieuw mysterieus eiland waar spelers "de regio doorlopen van de verloren goden, om de balans terug te brengen naar aarde." Naast de drie DLC-uitbreidingen krijgt de game gratis in-game events, wekelijkse dungeon uitdagingen en daily quests.

Gekoppelde games

Immortals Fenyx Rising (Nintendo Switch)