[Prijsvraag] Geschreven door Willem op 2020-12-10 15:00:00

Winactie: Electro Ride: The Neon Racing

De dagen worden korter en donkerder, dus geen betere tijd om binnen te zitten en allemaal games te spelen. Daarom hebben we voor de komende dagen een leuke prijsvraag waar je aan kan meedoen om een code te winnen voor "Electro Ride: The Neon Racing.". Deze Oostblok-racer laat je scheuren met allerlei gekke auto's uit de jaren '80 door verschillende steden zoals Berlijn, Warschau en Moskou.

Wat moet je doen Laat voor zondag 20:00 in onze Discord een foto achter in het #wienietwaagtdiewintniet-kanaal van wat jij de lelijkste auto ooit vindt. De enige regel is dat de auto niet aangepast mag zijn. Dus geen praalwagens of gepimpte bakkies. De winnaar van deze actie wordt bekend gemaakt op maandag 14 december in de Discord via een mention. Succes en laat de karren maar komen!

Hieronder een persoonlijke minst-favoriet.

• Over de uitslag van de prijsvraag kan niet worden gecorrespondeerd. • Winnaars worden met Discord username bekendgemaakt. • Om je deelname op te slaan is een profiel op Discord vereist. • Crewleden, moderators en/of admins van N1ntendo.nl zijn uitgesloten van deelname. Dit geldt ook voor medewerkers van Nintendo Benelux. • Deze prijsvraag is enkel toegankelijk voor mensen uit de Benelux. • N1ntendo is niet aansprakelijk voor schade, ongevallen, kosten of lasten, wat ook de aard of reden ervan is, die voortvloeien uit of op enige andere wijze verband houden met de actie.

Gekoppelde games

Electro Ride: The Neon Racing (Nintendo Switch eShop)