[Nieuws] Geschreven door Erik op 2021-01-14 14:04:20

New Pokémon Snap komt op 30 april uit voor Nintendo Switch

Onder de noemer uit het niets: The Pokémon Company heeft een releasedatum onthuld voor New Pokémon Snap: de game komt op 30 april naar de Nintendo Switch. Met deze aankondiging volgt ook een nieuwe trailer, een flink aantal screenshots én een hoop nieuwe informatie. New Pokémon Snap is zowel fysiek als digitaal verkrijgbaar. De Nintendo eShop-versie kost 6,8 GB aan geheugen. De trailer laat de levendige Lental Region zien, een wereld waar je de meest mooie kiekjes mag nemen. Net als in het origineel op de Nintendo 64, neemt een professor deze vervolgens koelbloedig onder de loep.

Nieuw: Illumina Phenomenon en Fluffruit Nieuw in New Pokémon Snap is het zogenaamde Illumina Phenomenon. Dit fenomeen zorgt ervoor dat sommige Pokémon, zoals de Meganium uit de trailer, een speciale gloed krijgen. Aan jou de taak om het mysterie hierachter op te lossen! Extra mooie kiekjes maak je door slim gebruik te maken van zogenaamd Fluffruit, een smakelijke vrucht die overal in de Lental regio te vinden is. Hiermee kun je zelfs Pokémon tevoorschijn toveren die eerder verstopt waren! Onze Professor Mirror bepaalt vervolgens de score aan de hand van verscheidene factoren, waaronder de levendigheid van hun posé en of ze direct in de camera kijken.

Pokémon Snap als vanouds Het concept achter New Pokémon Snap lijkt grofweg hetzelfde als in zijn Nintendo 64-voorganger. Jij kruipt in de huid van een Pokémonfotograaf in spé en probeert de meest mooie Pokémon-kiekjes te maken. Hiervoor rijd je in je stoere automatisch rijdende NEO-ONE, die een vastgesteld pad door de woestijn, het bos of een van de vele andere landschappen volgt. Je doel is natuurlijk niet alleen om de mooiste foto's te schieten, maar ook je Photodex te vullen met elk zakmonster uit de regio. Zou Mew weer aan het einde wachten? New Pokémon Snap is op 17 juni 2020 aangekondigd voor de Nintendo Switch. Check hier de eerste trailer en hier de officiële website.

Gekoppelde games

New Pokémon Snap (Nintendo Switch)