[Nieuws] Geschreven door Erik op 2021-01-21 13:47:18

Expansion Pass aangekondigd voor Story of Seasons: Pioneers of Olive Town

Er schuilt meer achter Story of Seasons: Pioneers of Olive Town dan de basisgame. Er is een Expansion Pass gepland die de game extra content geeft van zijn lancering tot augustus. De Expansion Pass bestaat uit vijf delen, eentje voor elke maand na zijn release in maart. Het zet vooral personages (en potentiƫle trouwkandidaten) in het zonnetje uit eerdere Story of Seasons-games, zoals Trio of Towns. Daarnaast bevat het onder andere nieuwe kostuums, verhaalscenario's en gebieden.

Volledige inhoud van de Expansion Pass:

Bij lancering game (26 maart)
[*] 'Pete and Claire Overalls'-kostuumset uit Friends of Mineral Town
[*] 'Yuto and Namoi's Hoodies'-kostuumset uit Friends of Mineral Town
[*] 'Henry and Holly's Western Attire'-kostuumset uit Trio of Towns

Deel 1 - April 2021
[*] 'Animal Attire'-kostuumset 
[*] Sub-scenario: Olive Town Mystery Files. Join Mikey en Cindy onderzoeken de oorzaak van een aantal mysterieuze incidenten in Olive Town

Deel 2 - Mei 2021
[*] Windswept Falls Expansion Pack. Ontdek een nieuw gebied, welke een thuishaven is van vier personages (inclusief twee trouwkandidaten) uit een vorige Story of Seasons-game op de Nintendo 3DS.

Deel 3 - Juni 2021
[*] 'School Uniforms'-kostuumset 
[*] Terracotta Oasis Expansion Pack. Een nieuw exotisch gebied, dat de thuisbasis is van vier personages (twee trouwkandidaten) uit Story of Seasons voor de Nintendo 3DS.

Deel 4 - Juli 2021
[*] 'Yukata Set'-kostuumset
[*] Sub-scenario: The Legendary Sprite Dance. Earth Sprite Village is levendiger dan ooit, en de sprites zijn vastbesloten om een feestmaal te houden.

Deel 5 - Augustus 2021
[*] Twilight Isle Expansion Pack. Zeil naar een eiland omhuld door schemering en ontmoet vier personages (twee trouwkandidaten) uit Story of Seasons: Trio of Towns. 
Story of Seasons: Pioneers of Olive Town is vanaf 26 maart verkrijgbaar voor de Nintendo Switch. Vorige week zijn er nieuwe details omtrent het aanpassen van je personages en huisdieren in de game bekend gemaakt.

Gekoppelde games

Story of Seasons: Pioneers of Olive Town (Nintendo Switch)