[Nieuws] Geschreven door Kitty op 2021-01-22 13:13:58

Immortals Fenyx Rising krijgt limited time crossover met Netflix-serie Blood of Zeus

Ubisoft heeft een nieuwe crossover aangekondigd voor Immortals Fenyx Rising. In een limited time event dat vanaf vandaag begint, is er een Blood of Zeus-thema quest en meer. Naast de speciale quest zijn er nieuw character pack en een nieuw weapon pack te koop (vertaald):

Van 21 januari tot 28 januari zullen spelers het in een zoektocht met als thema Bloed van Zeus, genaamd "Een eerbetoon aan familie", opnemen tegen twee kwaadaardige wezens van een andere wereld: Chimera en Cerberus. Na voltooiing van de queeste verdienen spelers de Adelaar-hanger en gloednieuwe personage-aanpassingsopties die verbonden zijn aan " Blood of Zeus".

Vertrouw op je demonenjagersinstinct en tart je lot met het nieuwe wapenpakket, met daarin Blood of Zeus-thema-skins voor je zwaard, bijl en boog. En treed in de voetsporen van de Amazone-krijger Alexia met het Blood of Zeus-personagepakket, inclusief een pantser, helm, vleugels, rijdier met een Blood of Zeus-thema en een feniks metgezel! Zowel het wapenpakket als het personagepakket kunnen te allen tijde worden gekocht, zelfs na afloop van het crossover-evenement.
Immortals Fenyx Rising verscheen op 3 december op de Nintendo Switch.

Gekoppelde games

Immortals Fenyx Rising (Nintendo Switch)