[Nieuws] Geschreven door Kitty op 2021-01-28 11:04:21

Immortals Fenyx Rising: A New God DLC verschijnt vandaag

Vandaag verschijnt de eerste DLC van Immortals Fenyx Rising. De DLC kan worden verkregen als deel van de season pass. Spelers kunnen dan Olympos Palace verkennen (vertaald):


A New God laat spelers het paleis van Olympos verkennen en nieuwe gameplay-mechanieken gebruiken terwijl ze de nieuwe, door de goden gebouwde proeven doorkruisen. Onderweg speel je vier verrassende nieuwe upgrades vrij voor Fenyx en een nieuwe set uitrusting met fantastische extraatjes voor een god, zoals extra sprongen.
In totaal staan er drie uitbreidingen op de planning voor de season pass. De tweede uitbreiding heet Myths of the Eastern Realm en draait om de Chinese mythologie. Als held Ku ga je de stervelingen redden "in een nieuw mythisch land op de rand van hemel en aarde." De derde en laatste aflevering heet The Lost Gods en bevat ook een nieuwe held genaamd Ash, die wordt gekozen door Fenyx om de verloren goden terug te brengen. Dit nieuwe avontuur zal top-down gameplay bevatten en nieuwe combat. Het zal ook plaatsvinden op een geheel nieuw mysterieus eiland waar spelers "de regio doorlopen van de verloren goden, om de balans terug te brengen naar aarde." Immortals Fenyx Rising verscheen op 3 december op de Nintendo Switch.

Gekoppelde games

Immortals Fenyx Rising (Nintendo Switch)