[Nieuws] Geschreven door Neslihan op 2021-02-10 11:29:07

Ubisoft is de top third-party-uitgever op de Nintendo Switch

Games als Mario + Rabbids Kingdom Battle en Just Dance dragen bij aan het grote succes van Ubisoft op de Nintendo Switch. De Nintendo Switch had weer een succesvol kwartaal achter de rug volgens de cijfers die vorige week waren gedeeld. Niet alleen Nintendo is tevreden over deze cijfers, maar ook andere bedrijven. Ubisoft heeft namelijk onthuld dat het bedrijf de top third-party-uitgever op Nintendo's hybride systeem is. Ubisoft's hoofd finanicieel opzichter Frederick Duguet ligt toe (vertaald):

''Ook wij zijn ook de voordelen van het grote succes van de Nintendo Switch aan het oogsten, evenals de voordelen van onze positie als vooraanstaande third-party-uitgever op het platform dankzij, onder andere, onze Just Dance-games en Mario + Rabbids: Kingdom Battle. De diepte en breedte van onze catalogus, wat verder strekt dan de genoemde merken, biedt ons een steeds grotere zichtbaarheid aan en blijft een grote aandrijver van winst.''
Daarnaast heeft Ubisoft ook laten vallen dat nieuwe Immortals: Fenyx Rising het ook goed doet op de Nintendo Switch. Die game zou mede-verantwoordelijk zijn dat afgelopen December Ubisoft's beste maand ooit was. Benieuwd wat ons oordeel was over Immortals: Fenyx Rising? Lees dan hier Kitty's review!

Gekoppelde games

Mario + Rabbids: Kingdom Battle (Nintendo Switch)

Immortals Fenyx Rising (Nintendo Switch)

Just Dance 2021 (Nintendo Switch)