[Nieuws] Geschreven door Kitty op 2021-03-05 15:50:05

Belgische studio kondigt platformer Stitchy in Tooki Trouble aan voor Nintendo Switch

Onze zuiderburen hebben vorige week aangekondigd een actie-platformer uit te brengen voor de Nintendo Switch: Stitchy in Tooki Trouble Red je graan en versla de lastige stelende Tooki! Als Stitchy, een toegewijde vogelverschrikker, ben je op een missie om elk gestolen stuk maïs terug te vinden en je velden te heroveren van de kwaadaardige houten Tooki! Platform je een weg door de gevarieerde werelden. Bestuur mijnkarretjes, ontwijk lompe houten piranha's, duik in een Tooki-fabriek, trotseer enorme eindbaasgevechten, en nog veel meer! Polygoat mede-oprichter Frederik zegt:

Stitchy is een echt werk van liefde voor ons, en we zijn blij om deze eerste glimp met de wereld te delen! Het is net ons eigen sprookje - geïnspireerd door de klassiekers waar we van houden: Donkey Kong en Crash Bandicoot. We hopen dat onze snelle side-scrolling gameplay en kleurrijke art stijl recht doet aan onze inspiraties. Wat de definitieve release datum betreft - dat graan moet nog gepoft worden, dus blijf op de hoogte!
Stitchy in Tooki Trouble bevat drie werelden, elk met negen levels, een baasgevecht, en een geheim level! Bekijk ook de eerste trailer:

Gekoppelde games

Stitchy in Tooki Trouble (Nintendo Switch eShop)