[Nieuws] Geschreven door Erik op 2021-03-11 11:29:28

Al het nieuws uit het Monster Hunter Digital Event van 8 maart

Sorry, we zijn een beetje laat! Maar voor diegene die het (net als wij) gemist hebben, hier alsnog al het sappige nieuws uit het Monster Hunter Digital Event van 8 maart. Het belangrijkste nieuws in vogelvlucht: Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin krijgt releasedatum Het tweede deel in de Monster Hunter Stories-franchise verschijnt op 9 juli 2021. Er komt daarnaast een Digital Deluxe Edition, waar onder andere extra kostuums inzitten. In Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin jaag je niet op monsters, maar probeer je hun eieren te stelen en ze op te voeden tot jouw eigen gevechtskameraad. Ditmaal hoef je dat niet in je eentje te doen: Capcom onthulde tijdens het evenement dat er ook een co-op-modus in het spel zit. Hier wordt op een later tijdstip meer info over bekend gemaakt.

amiibo voor Monster Hunter Stories 2 en link met Rise Ook anno 2021 leven amiibo nog altijd! Capcom onthulde tijdens de presentatie liefst drie figuurtjes voor Monster Hunter Stories 2. Elke amiibo ontgrendeld een ander type uitrusting in de game. Heb je daarnaast opslagdata van Monster Hunter Rise? Dan kun je nóg een type uitrusting vrijspelen! Monster Hunter Rise krijgt tweede demo We zijn nog niet uitgespeeld voor de release! Capcom maakte tijdens het Digital Event bekend dat er een tweede demo komt. Het kent de vier queesten uit de januari-demo. Nieuw is het extra moeilijke gevecht tegen Magnalo. De demo is vanaf vandaag (11 maart) beschikbaar! Rampage-quests onthuld voor Monster Hunter Rise Je gaat niet alleen op jacht in Rise: soms komen de monsters ook naar jou toe. In Rampage verdedig jij Kamura Village van hordes aan aankomende monsters. Prepareer eerst de verdedigingswerken en sla dan slim toe om de waves in toom te houden. Spelers van Monster Hunter World komt deze modus ongetwijfeld bekend voor! Meer onthullingen voor Monster Hunter Rise: [*] Speel genoeg met een wapen en je ontgrendeld Switch Skills; deze kun je inruilen voor je normale aanval of je Silkbind Attack. Zo kun je nieuwe combo's maken! [*] Monster Hunter Rise kent een dynamische moeilijkheidsgraad [*] Via Hunter Connect zoek je naar spelers met dezelfde doelen en speelstijl als jij [*] Je kunt je heroïsche wapenfeiten op de foto zetten met de camerastand [*] Eind april lanceert de eerste gratis update. Deze komt met 'Chameleos' en andere nieuwe monsters. Ook ontgrendeld deze de Hunter Rank-waardering.

Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin verschijnt dus op 9 juli. Monster Hunter Rise krijgen we deze maand al: die verschijnt op 26 maart. Check hier Dreon's preview!

Gekoppelde games

Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin (Nintendo Switch)

Monster Hunter Rise (Nintendo Switch)