[Nieuws] Geschreven door Kitty op 2021-04-09 12:59:57

Monster Sanctuary krijgt patch met New Game Plus-modus

Team17 en Moi Rai Games hebben een hoop details gegeven over de aankomende patch voor Monster Sanctuary. Monster Sanctuary verscheen eind 2020 in de Nintendo Switch eShop. Het spel kent een groots labyrint voor jou om te doorploegen, waarbij je ondertussen allerlei monstertjes verzamelt. Deze helpen je niet alleen je weg vooruit te vinden: je hebt ze ook broodnodig in de drie-tegen-drie turn-based gevechten. In de patch, die op 20 april wordt toegevoegd, wordt allerlei content toegevoegd en een volledig nieuwe game modus: New Game Plus (vertaald):


De eerste van de twee grote nieuwe functies die naar Monster Sanctuary komen: New Game Plus modus! Deze modus wordt vrijgespeeld zodra je het hoofdverhaal van het spel ten minste één keer hebt voltooid. Wanneer je NewGame+ kiest in het start menu, moet je een van je bestaande save games selecteren - dit zal de extra Monsters en items bepalen die beschikbaar zijn voor je bij de start. Je kunt dan je nieuwe save file starten op dezelfde save slot of op een andere save slot.
Ook worden twee nieuwe moeilijkheidsgraden toegevoegd. De huidige is 'normal', en 'casual' en 'master' komen daar nog bij. Daarnaast moet PVP modus prettiger worden, en er wordt er een nieuw PVP seizoen gestart. De volledige patch notes zijn te lezen op Steam.

Gekoppelde games

Monster Sanctuary (Nintendo Switch eShop)