[Nieuws] Geschreven door Kitty op 2021-04-21 11:26:12

First 4 Figures onthult statue van Revali The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Collectible-makers First 4 Figures hebben een nieuw beeld onthuld, van Revali uit The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Er zijn al eerder beelden uit de The Legend of Zelda-serie verschenen, maar Revali is de eerste kampioen uit Breath of the Wild die zijn eigen standbeeld verdient. Het beeld gaat $137,99 kosten en moet in het laatste kwartaal van 2021 beschikbaar zijn. Lees ook de officiële aankondiging (vertaald):


Het zeer gedetailleerde Revali PVC beeldje is geïnspireerd op zijn officiële artwork uit The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Revali is afgebeeld in deze stoïcijnse pose en zwaait met de Great Eagle Bow, die een licht elastische boogpees heeft. Als een van de vier kampioenen van Hyrule draagt hij het blauwe doek dat prinses Zelda hen heeft geschonken als symbool voor het feit dat ze inderdaad kampioenen van Hyrule zijn. En gezien de richting waarin het doek waait, geeft het zelfs een zekere dynamiek aan het stuk.

Het ontwerp op de basis is gebaseerd op het oogsymbool van de Sheikah-stam dat verschijnt wanneer je de Sheikah Slate-interface activeert, en de Exclusive Edition van dit beeldje wordt geleverd met heldere LED-functies voor de basis.

Bij de Exclusive Edition ontvang je ook de prachtig vormgegeven Premium Deluxe Box van First 4 Figures, die de inhoud perfect aanvult en als display kan dienen.
Ga jij je verzameling aanvullen?