[Nieuws] Geschreven door Erik op 2021-04-28 00:00:00

Al het nieuws uit het Monster Hunter Digital Event van 27 april

Het Monster Hunter Digital Event van april ligt alweer achter ons. In dit bericht vind je alles dat Capcom heeft laten zien over Monster Hunter Rise en Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin! Zo deelden ze tijdens de presentatie nieuwe informatie over Version 2.0 van Monster Hunter Rise. Daarnaast onthulden ze dat het hier niet bij blijft voor Rise: 3.0 komt er aan in mei. We beginnen echter met een nieuwe trailer voor Mosnter Hunter Stories 2! Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin krijgt nieuwe trailer Het filmpje gaat onder de treffende naam 'Trailer 3' en gaat dieper in op het verhaal achter Wings of Ruin. Er gaat namelijk een legende dat er een Rathalos geboren werd die niet kon vliegen. Om deze bijzondere Rathalos in de wacht te slepen, moeten Hunters en Riders de handen ineen slaan.

Op 28 april verschijnt Version 2.0 van Monster Hunter Rise Op 28 april verschijnt er een gratis update voor Monster Hunter Rise. Deze komt met een bulk nieuwigheden, waaronder een drietal verse monsters en speciale queesten waarin je jaagt op Apex Monsters. Version 2.0 in een notendop: [*] Drie nieuwe monsters: Teostra, Kushala Daora en Chameleos [*] Queesten waarin je jaagt op Apex Monsters. [*] Verse wapens en uitrusting [*] Je kunt je opwerken tot 'Hunter Rank' (dat ook allemaal extra's met zich meebrengt, zie onderstaand screenshot)

Volgende update Monster Hunter Rise gepland voor mei Tijdens het Monster Hunter Digital Event kwam naar buiten dat Version 3.0 tegen het einde van mei uitkomt. Deze gratis update bevat meer monsters om op te jagen én een gloednieuw stukje verhaal dat zich na het einde van de game afspeelt. Capcom maakt op een later moment meer details bekend.

Monster Hunter Rise is sinds 26 maart verkrijgbaar voor de Nintendo Switch. Onze Dreon is laaiend enthousiast en vertelt je alles over de game in zijn videoreview. En Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin? Die komt uit op 9 juli. Check hier zijn aankondiging.

Gekoppelde games

Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin (Nintendo Switch)

Monster Hunter Rise (Nintendo Switch)