[Nieuws] Geschreven door Kitty op 2021-05-19 15:00:00

Speel later dit jaar een ontspannend potje golf in A Little Golf Journey

Ontwikkelaar Okidokico voegt zich bij uitgever Playtonic Friends: later dit jaar verschijnt het ontspannende A Little Golf Story in te Nintendo Switch eShop. A Little Golf Journey is een ontspannen, speelse ervaring die is opgebouwd rond een uitgeklede versie van het golfspel waarbij het draait om de reis, niet om de driver. Verken verschillende bestemmingen, ontdek de geheimen van elke baan en sla af voor de meest ontspannende ronde die je ooit hebt meegemaakt. Kijk ook alvast de aankondigingstrailer:

Onze vorige titel, OK Golf, leverde zoveel feedback op van spelers over hoe ontspannend ze de ervaring vonden, dat we dachten dat we die kant nog verder op konden gaan en dat is waar de kernideeƫn voor A Little Golf Journey vandaan kwamen
aldus Charlie Goatly, medeoprichter van Okidokico
We hebben al die stressvolle elementen van een traditioneel rondje golf verwijderd en vervangen door prachtige beelden, een rustgevende soundtrack en een verhalende avonturenlaag voor degenen die dat willen ontdekken. Voor ons ging het erom een spel te creƫren waarin we echt konden ontsnappen en even weg konden zijn van de druk van het dagelijks leven.
A Little Golf Story verschijnt later dit jaar in de eShop.

Gekoppelde games

A Little Golf Journey (Nintendo Switch eShop)