[Nieuws] Geschreven door Erik op 2021-05-23 11:41:43

Ubisoft is blij met verkopen van Immortals Fenyx Rising op Nintendo Switch

Immortals Fenyx Rising doet goede zaken! De grote baas van Ubisoft's financiƫle sector, Frederick Duguet, ziet een "gezonde verkoop" bij Immortal Fenyx Rising. Duguet is vooral blij met de prestaties van de game op de Nintendo Switch. Dit benoemt hij tijdens de briefing van hun financiƫle resultaten. Helaas noemt hij hierbij geen specifieke verkoopcijfers. Hij zegt het volgende (vertaald):

"Onze nieuwe IP Immortals Fenyx Rising blijft een gezonde verkoopratio kennen. Het spel profiteert van een van de grootste vormen van community die een Ubisoft-spel ooit gehad heeft. Het heeft alles in zich om een evergreen-titel te worden, zeker op de Nintendo Switch, waar de game het bereik van de doelgroep blijft vergroten."
Niet alleen Immortals Fenyx Rising is goed bezig op de Nintendo Switch, ook Just Dance blijft spelletjes verkopen. Duguet noemt de verkopen van het dansspel zelfs "significant sterk". We hebben zo'n donkerbruin vermoeden dat dit alles te maken heeft met Dreon's review van Just Dance 2021. Immortals Fenyx Rising is sinds 3 december 2020 beschikbaar voor de Nintendo Switch. Kitty heeft niet vaak een avontuur gespeeld dat zo grappig is.

Heb jij het spel opgepikt? Laat het ons weten in de comments!

Gekoppelde games

Immortals Fenyx Rising (Nintendo Switch)

Just Dance 2021 (Nintendo Switch)