[Nieuws] Geschreven door Kitty op 2021-06-04 10:22:40

Officiële website Shin Megami Tensei V plaatst per ongeluk releasedatum en verhaaldetails

Voor een tijdje waren de releasedatum en wat verhaaldetails van Shin Megami Tensei V te lezen op de officiële Japanse website. De site is ondertussen weer aangepast, maar er stond een releasedatum bij van 11 november 2021. Of dit een wereldwijde releasedatum is of alleen een Japanse, dat wordt nog even afwachten. Ook stond er een beschrijving van het spel, waaruit blijkt dat het verhaal zich grotendeels in een woestijnwereld afspeelt én meerdere mogelijke eindes heeft (vertaald):


De nieuwste mainline titel in de Shin Megami Tensei serie! Sinds de eerste release van Shin Megami Tensei in 1992 heeft de serie aan populariteit gewonnen vanwege het duistere wereldbeeld, de anarchistische scenario's en de originele gevechtssystemen met demonen en godheden als bondgenoten. Shin Megami Tensei V combineert de unieke charme van de serie met de hoge kwaliteit visuals van de nieuwste hardware. Het spel zal een nieuwe demonenervaring leveren als nooit tevoren.

Verhaal / Personage
De hoofdpersoon, een middelbare scholier die een gewoon leven leidt, dwaalt af naar een andere wereld genaamd "Da'ath." De held versmelt met een mysterieuze man en wordt een "Naobino", een verboden wezen, en stort zich in een strijd tussen goden en demonen.

Da'ath
In de mysterieuze wereld "Da'ath", waar overal woestijn te vinden is, zijn verschillende goden en demonen verspreid, waaronder demonen zo groot als bergen en reusachtige vogels die door de lucht vliegen.

Demonen
Als je Da'ath verkent, krijg je te maken met meer dan 200 demonen. Naast bekende demonen verschijnen er ook verschillende demonen die nieuw zijn getekend door Masayuki Doi, de personageontwerper van deze titel.

Systeem
Da'ath, een ongetemd land, wordt aangevallen door machtige demonen. De hoofdrolspeler baant zich een weg om de waarheid te achterhalen. Maak gebruik van verschillende middelen om vooruit te komen, zoals het vergroten van de kracht van Naobino en soms het gebruiken van de kracht van de demonen zelf.

Het einde van het spel kan op vele manieren anders verlopen. Wat is de toekomst die jij zult kiezen?
Ook wordt er gehint naar een limited edition: "De eerste gelimiteerde editie van Shin Megami Tensei V. Deze doos omvat de charme van het spel, vol met veel demonen en muziek die Shin Megami Tensei V belichamen. Het bevat ook een item dat lijkt op de held Naobino, die in het spel als een "verboden wezen" wordt beschouwd."

Gekoppelde games

Shin Megami Tensei V (Nintendo Switch)