[Nieuws] Geschreven door Erik op 2021-06-05 11:33:42

Later deze maand volgt Story of Seaons: Pioneers of Olive Town-patch V1.0.5

Marvelous bevestigt op haar blog dat we later in juni een grote patch voor Story of Seasons: Pioneers of Olive Town mogen verwachten, die een hoop irritaties in het spel aanpakt. "Version 1.0.5 introduceert veel quality of life-updates, zoals veranderingen in de functionaliteit van makers", schrijft Marvelous op haar blog. Makers zijn in dit geval handige snufjes waarmee je andere voorwerpen kunt maken. Straks kun je ervoor zorgen dat ze continu tien van hetzelfde item produceren. Wat je verder in de patch kunt verwachten? Ik neem je er doorheen:

Inhoud V1.0.5-patch Pioneers of Olive Town

Makers worden gemakkelijker in gebruik
Je kunt er van tevoren al genoeg materiaal in stoppen, zodat ze continu tien voorwerpen van hetzelfde type maken.

Lopen kan straks gerichter
Met de L- or R-knop kun je je bewegingen 'vergrendelen', waardoor je in een rechte lijn een kant op kan lopen.

[*] Er komt een zichtbaar liefdesmetertje bij dialogen met trouwkandidaten
[*] Je hoeft niet meer op A te drukken als je van binnen naar buiten gaat
[*] Dialogen van sommige inwoners aangepakt; ook nieuwe dialogen toegevoegd
[*] Men reageert anders als je meerdere keren per dag een cadeautje geeft, een bekentenis doet of ze vraagt met je te trouwen.
[*] Kooktijden zijn anders én er worden nieuwe plaatjes toegevoegd voor maaltijden
[*] Aantal zaken die lag veroorzaken zijn verholpen
Patch verschijnt later dan Japan wegens lokalisatie De update is inmiddels al live in Japan. Uitgever XSeed legt uit dat hij wegens lokalisatietijd later verschijnt in het westen. Zo worden er "grote aanpassingen gedaan" aan het dialoog van trouwkandidaten. Deze moeten niet alleen naar het Engels vertaald worden, maar ook naar het Frans, Duits en Spaans. "Als fans begrijpen we hoe lastig het is om te zien dat content eerder komt in andere regionen. Daarom werken we zo hard als we kunnen om versie 1.0.5 te releasen als alle vier talen helemaal gecheckt zijn en toestemming hebben gekregen voor release." Op dit moment is er nog geen concrete verschijningsdatum in Europa. Version 1.06 Marvelous laat weten dat er ook al een V1.0.6 van Story of Seasons: Pioneers of Olive Town op de planning staat. Deze verandert het Egg Festival, en laat je het geluid dat je vee maakt veranderen. Lees in hun blogbericht alles over de aankomende veranderingen. Story of Seasons is sinds 23 maart beschikbaar voor de Nintendo Switch. Volgens Kitty werd de game bij release veel geplaagd door bugs en andere vervelendheden. Sinds 27 mei is het Windswept Falls DLC in de game verkrijgbaar, deze laat je bekende personages uit Harvest Moon: A New Beginning ontmoeten.

[align=center]

[/align]

Gekoppelde games

Story of Seasons: Pioneers of Olive Town (Nintendo Switch)