[Nieuws] Geschreven door Erik op 2021-06-14 13:35:00

Dag 2 E3 2021: Overzicht van alle Nintendo Switch-aankondigingen

Dag 2 van de E3 zit er ook alweer op. Ook ditmaal heb ik alle Nintendo Switch-aankondigingen voor je op een rijtje gezet. Ga er dus lekker voor zitten een geniet van onderstaand overzich! Gisteren waren er vier presentaties die aankondigingen voor de Nintendo Switch hadden, waarvan twee uit een wel heel onverwachte hoek! Zo kwamen de Xbox & Bethesda Games Showcase én The PC Gaming Show met games die ook op de Nintendo Switch uitkomen. Daarnaast was het de beurt aan Square Enix en de Future Games Show. De linkjes leiden naar het N1-nieuwtje waar je meer info over het nieuws én de respectievelijke game kunt checken!

Xbox & Bethesda Games Showcase (19:00) De Xbox & Bethesda Games Showcase stond bol van de games... voor Microsoft-platformen. Zo zagen we Halo free-to-play worden, onthulden ze Forza Horizon 5 en kwam de aankondiging van Bethesda's Starfield. Oh, en een paar Switch-spellen! Diablo II: Resurrected Jaag vanaf september (wederom) op demonen! Jawel, een pc-klassieker van weleer maakt zijn triomfantelijke terugkeer. Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes ontvangt debuuttrailer Oh, en is uitgesteld naar 2023. Maar dat mag de pret niet drukken met die geweldige, Octopath Traveler-achtige beelden. Among Us vanaf 15 juni met vijftien spelers te spelen Jep, de update die tijdens Summer Game Fest al geteased was, komt er morgen al aan!

Square Enix Presents (21:15) Foei Square Enix! Dat was wel héél weinig liefde voor de Nintendo Switch tijdens de Square Enix Presents. Hoewel er een hoop tofs werd laten zien, was het enige voor de Nintendo Switch een... Openingsfilmpje voor Legend of Mana De Remaster van deze PlayStation-game liet zich van zijn meest cinematische kant zien. Het openingsfilmpje zet de hoofdpersonages en de wereld in een tof animesausje.

The PC Gaming Show (23:30) Aankondigingen kwamen wederom uit onverwachte hoek. Tussen een gigantische hoeveelheid spelletjes, toonden ze tijdens The PC Gaming Show ook drie Nintendo Switch-spellen! Far: Changing Tides Met je schip op zoek naar schatten en relieken uit verloren tijden. Het vervolg op FAR: Lone Sails! Lumberhill Lumberhill is een knotsgekke partygame... waar je speelt als houthakker! SacriFire Ga op een moraalgedreven JRPG-avontuur door twee werelden in SacriFire.

Future Games Show (01:00) Poeh, Future Games Show! Wat was je lief voor de Nintendo Switch. Het gros van de spellen, komen ook uit op de hybride console. Wat dacht je van... A Tale of Paper Een puzzelplatformer waarin je in origamifiguurtjes verandert om uitdagingen op te lossen! Eldest Souls Boss Rush-game Eldest Souls komt eind juli naar de Nintendo Switch!De Future Games Show toonde een nieuwe trailer. DeathRun TV In twin-stick shooter DeathRun TV slacht je massa's mutanten af. Alles voor je publiek, toch? Happy Game Eind oktober mogen we aan de slag met dit ehm, niet zo blije spelletje. Sonic Colours: Ultimate SEGA deelde een gameplaytrailer voor Sonic Colours Ultimate! Deze toonde Act 2 van het Tropical Resort. Minute of Islands Een verrassingsrelease voor handgetekende puzzelplatformer Minute of Islands! Oh, en er verscheen ook een toffe trailer. Rune Factory 5 We mogen pas in 2022 aan de slag met deze veelbelovende game. Gelukkig was de trailer een klein doekje voor het bloeden. Shadowverse: Champion's Battle Vechten met kaarten! Shadowverse: Champion's Battle is een deckbuilding game in een fleurig animésausje. Daarnaast werden ook Grow: Song of the Evertree, Greak: Memories of Azur, OlliOlli World en Two Point Campus (opnieuw) getoond! Poeh!