[Nieuws] Geschreven door Erik op 2021-06-15 12:25:00

Dag 3 E3 2021: Overzicht van alle Nintendo Switch-aankondigingen

Wat gaat het snel niet? Ook de derde dag is weer voorbij gevlogen! Vandaag is Nintendo aan de beurt, maar voor het zover is heb ik alle aankondigingen van dag 3 voor je samengevat! Dag 3 van de E3 van 2021 stond in teken van een hele hoop verschillende persconferenties. Uiteindelijk waren er vier die (nieuwe) games voor de Nintendo Switch lieten zien: de Indie Showcase, Freedom Games, Limited Run én Capcom. Ik neem je mee door de aankondigingen!

Indie Showcase (21:00 ) De indieshowcase was een bliksemsnelle reel van allemaal indievideo's, waarvan maar eentje écht nieuw was.... Moo Lander Moo Lander is een soort shoot-em-up annex platformer, waarin je de controle neemt over een ruimteschip. Oh, en koeien moet temmen. Op Mars.

[/align] Limited Run (22:00) Wij dachten dat we bij de Limited Run E3 Showcase enkel een presentatie vol fysieke games gingen zien, maar er waren zelfs een aantal aankondigingen! River City Girls 2 & River City Girls Zero Niet één, maar Twee River City Girls-spellen. De één is een echt vervolg, terwijl de ander teruggrijpt naar de Super Famicom-gloriedagen. République: Anniversary Edition Het is hacken en sluipen geblazen in République: Anniversary Edition. Lukt het jou om de kwade overheid te verslaan? BloodRayne Betrayal: Fresh Bites Een actieplatformer met een Castlevania-sausje! En daarnaast kondigden ze heel veel fysieke edities aan, waaronder die van 3DO-game (!) Plumbers don't Wear Ties, Axiom Verge 2 en veel meer. Check alle fysieke aankondigingen in dit toffe overzichtsbericht van Jeroen. Capcom (23:30) Capcom liet helemaal niets nieuws zien. Foei! Wel kregen we meer beeldmateriaal van de games waarvan we al wisten dat ze uit gingen komen. Wat dacht je van... Demo voor Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin Jep, Capcom liet weten dat we over een paar weekjes alvast kunnen genieten van de eerste stappen in deze actie-RPG. Monster Hunter Rise Details én data voor de aankomende updates van Monster Hunter Rise! The Great Ace Attorney Chronicles Ah, de beginselen van onze favoriete advocaat hebben een dubbele dosis aan trailers gekregen. Nóg een verhaaltrailer voor Wings of Ruin Capcom kan maar niet ophouden met trailers voor Monster Hunter Stories 2. Deze toont een meer emotionele kant van het spel.