[Nieuws] Geschreven door Martijn op 2021-06-16 16:15:54

Bayonetta 3 regisseur Hideki Kamiya lijkt geïrriteerd door speculaties

Even geduld nog voor Bayonetta 3, want regisseur Hideki Kamiya is de negatieve speculaties rondom het spel behoorlijk beu. Een opvallende afwezigheid tijdens Nintendo's E3 2021-Direct gisteren, was Platinum Games' Bayonetta 3. Velen hadden nieuws of beelden van het spel verwacht, maar het bleef volledig stil rondom het in 2017 aangekondigde vervolg. De regisseur van Bayonetta 3, Hideki Kamiya, is niet zo blij met allerlei speculaties waarom de game niet werd getoond. Op Twitter schreef Kamiya: "Ik begrijp waarom mensen zeggen: 'Schiet eens op en geef meer informatie vrij!' of 'Laat ons iets zien!', maar roekeloze opmerkingen als 'Is de ontwikkeling gestopt?' of 'Ik denk dat het vertraging heeft opgelopen.' enzovoorts, zijn niets anders dan vervelende loze aannames in het openbaar."

Kamiya reageerde op tweets van degenen die suggereerden dat de ontwikkeling was gestopt en noemde die Twitter-gebruikers zelfs idioten. Hij leek geïrriteerd door de speculaties, vooral omdat hij eerder had aangegeven dat het juist goed gaat. Voor fans kan het zorgwekkend zijn, wanneer nieuws over een game niet verschijnt op een groot evenement, zoals E3. Zelfs als die zorgen volledig onterecht zijn. "Ik probeer niet te zeggen 'Geloof ons' en iedereen is vrij om het te geloven of niet." antwoordde Kamiya. "Dat staat echter los van het verspreiden van roekeloze opmerkingen." Eerder dit jaar zei Kamiya, dat het niet de taak van Platinum Games is om een ​​update over de game te geven, maar een beslissing van de uitgever, Nintendo. Hij was toen wel in de veronderstelling dat nieuws rondom Bayonetta 3 dit jaar te verwachten was.

Destijds zei Kamiya: "Ik begrijp dat het de fans gek maakt. In het licht daarvan zou mijn suggestie zijn, dat we misschien allemaal moeten resetten en Bayonetta 3 moeten vergeten. Als er dan eindelijk iets gebeurt, zal het een leuke verrassing zijn, nietwaar?"

Gekoppelde games

Bayonetta 3 (Nintendo Switch)