[Nieuws] Geschreven door Erik op 2021-06-22 11:35:01

Opzet Pokémon GO gaat door veranderingen coronapandemie deels terug naar vroeger

Niantic heeft een uitgebreide blogpost gepubliceerd met veranderingen en toevoegingen die eraan zitten te komen voor Pokémon GO. In dit artikel een overzicht van de belangrijkste veranderingen. De reden voor de veranderingen zit 'm volgens Niantic in het feit dat het erop lijkt dat de coronapandemie toch wat begint af te nemen. Ze schrijven het volgende:

"Als we terugkeren naar de buitenwereld, zijn deze veranderingen gericht om Pokémon GO's focus op wandelen en exploratie in de 'echte' wereld te herstellen. De aankomende veranderingen worden langzaam en voorzichtig geïntroduceerd, om je enthousiast te maken om de wereld om je heen te ontdekken."
De veranderingen komen in het kort hierop neer: [*] Nieuwe bonussen die buiten struinen meer voldoening geven. Zo worden Incense effectiever tijdens het wandelen en geven PokéStops meer bonussen. Ook kun je tot twee gratis Raid Passes krijgen. [*] Bonussen die veranderd of verwijderd worden. Buddy Pokémon geven minder vaak cadeautjes, interactielenge PokéStops en Gyms gaat weer terug naar 'normaal'. [*] Pandemiebonussen die bewaard blijven. Onder andere: Incenses blijven 60 minuten duren, je kunt via een QR-code elke traininer uitdagen en je krijgt nog steeds drie keer zoveel Stardust en XP voor je eerste vangst van de dag. Op de blog van Pokémon GO is de gehele lijst met veranderingen en toevoegingen te lezen. De veranderingen worden eerst getest in Nieuw Zeeland en de Verenigde Staten, alvorens ze over de hele wereld worden uitgerold. Pokémon GO is sinds 16 juli 2016 beschikbaar voor iOS en Android in Nederland en België. Op 3 juli heb je éxtra veel kans om het schattige varkentje Tepig te vangen tijdens de Community Day. Ook voegt Niantic binnenkort een verbeterde PokéDex en Sky Light-functie toe.

Gekoppelde games

Pokémon GO (iOS)

Pokémon GO (Android)