[Nieuws] Geschreven door Kitty op 2021-06-24 08:53:25

Turnip Boy Commits Tax Evasion krijgt update met bekend uitziende nieuwe eierhoed

Turnip Boy Commits Tax Evasion heeft een update uitgebracht waarmee verschillende nieuwe hoofddeksels worden toegevoegd aan het spel, naast bugfixes en wat gameplay-tweaks. Eén van de nieuwe hoeden is uniek voor de Nintendo Switch-versie, en het design komt ons wel erg bekend voor: Volgens het officiële persbericht is het geïnspireerd op een dino-ei (vertaald):


Vandaag hebben Graffiti Games en Snoozy Kazoo nieuwe hoeden toegevoegd aan de Switch-versie van Turnip Boy Commits Tax Evasion, waaronder een dinosaurus-ei geïnspireerde hoed. Je krijgt toegang tot de hoeden vanuit de brievenbus buiten Turnip Boy's kas.
De nieuwe hoed is geïnspireerd op het feit dat een bepaalde belastingschuwe dinosaurus het enige personage is dat vraagt voor belastingvrijstelling in de Wii-game 'fortune street'. Voor de copyright-claims zijn ze (hopelijk) veilig: deze hoed heeft vier witte vlekken, een Yoshi-ei heeft er slechts drie. Erik was in zijn review ook al blij met de leuke hoofddeksels, dus dit zal ook een welkome update zijn! Turnip Boy Commits Tax Evasion verscheen op 22 april in de Nintendo Switch eShop.

Gekoppelde games

Turnip Boy Commits Tax Evasion (Nintendo Switch eShop)