[Nieuws] Geschreven door Erik op 2021-06-26 11:39:57

Reminder: Er zijn nu demo's beschikbaar van NEO: TWEWY en Monster Hunter Stories 2

Wil je twee van de grootste releases van juli alvast even proberen? Dan is nu je kans! Op dit moment ligt er een demo in de Nintendo eShop van zowel NEO: The World Ends With You als van Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin. Ze zijn gratis en van beide wordt je progressie overgeheveld naar de volledige game! In de demo van NEO ontmoet je Rindo en Fret, die vechten om hun duistere lot te veranderen. Je krijgt een snufje van het verhaal mee en mag alvast even oefenen met een aantal Pins (vaardigheden) tijdens gevechten.

De Trial van Wings of Ruin, aan de andere kant, laat je alvast een aantal van de gebieden in het spel verkennen, zoals een koddig havenstadje en mysterieus bos. Daarnaast kom je achter het begin van het verhaal, kun je je personage aanpassen en alvast wat Monsties aan je team toevoegen. Leuk detail: met opslagdata van de Trial Version, krijg je een Kinship Talisman in Monster Hunter Rise!

NEO: The World Ends With You ligt vanaf 27 juli in de winkelschappen, terwijl je in Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin al op 9 juli op pad kan.

Gekoppelde games

Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin (Nintendo Switch)

NEO: The World Ends With You (Nintendo Switch)