[Nieuws] Geschreven door Randy1 op 2004-09-10 07:44:14

The Day of Reckoning has come

Dit jaar kopen er natuurlijk veel meer gamers THQ's nieuwste grappler, en dat allemaal dankzij de GWF. GWF-sterren opgelet! Als jij een GameCube hebt en meer over worstelen wil weten, kun je een van deze dagen terecht bij jouw plaatselijke gameshop om WWE: Day of Reckoning aan te schaffen. De beste worstel titel voor de 'Cube tot nu toe is namelijk 2 weken eerder in Europa uitgebracht: voorheen stond 'ie geplanned voor een 30 September release, maar THQ veranderde van gedachten en heeft de game op dit moment naar de Europese winkels verscheept.

[url=http://www.gameqube.nl/viewerscreen.php?screen=wwds7.jpg][img]http://www.gameqube.nl/viewerscreen.php?screen=wwds7.jpg width=450 border=1[/img][/url]
In WWE: Day of Reckoning zitten een aantal nieuwe features. Ten eerste zijn er zaken uit de populaire Smackdown! serie (voor de PS2) geleent, zoals het bodyparts systeem waaraan je ziet aan welke lichaamsdelen jij of je tegenstander schade hebben. Als klap op de vuurpijl is er dan ook nog een gloednieuwe story mode, waarin je een zelfgemaakte WWE ster naar de top moet brengen door te winnen van, eerst kleine, maar later ook grote sterren in de World Wrestling Entertainment.

Gekoppelde games

WWE: Day of Reckoning (Nintendo GameCube)