[Nieuws] Geschreven door Jay. op 2004-09-19 12:06:28

Prince of Persia: Warrior Within officieel

Het was al min of meer bekend dat de game zo zou gaan heten, maar nu is het dus officieel ... Een tijdje geleden verscheen er op een Sony-website de naam "Prince of Persia: Warrior Within". Iedereen dacht dat het om de naam ging van de game, die tot dan door het leven ging als Prince of Persia 2. Ubisoft gaf echter geen reactie en dus moesten we maar afwachten. Het afwachten is gedaan, want de vermoedens werden bevestigd via een persbericht.

The title Prince of Persia: Warrior Within clearly reflects who the new Prince is – an awakened Master Warrior. He's not the young, inexperienced Prince he was on his first adventure. He is now a warrior of unmatched skills, with a dark heart and a penchant for pain. Knowing his fated death is imminent, the Prince must summon the powers within him to defend what no enemy can take away – his life.
Aldus Tony Kee, Vice President of Marketing bij Ubisoft. Prince of Persia: The Warrior Within zal een diepe en mysterieuze verhaallijn bevatten. De prins zal nu veel "darker" worden voorgesteld en zal worden achtervolgd door een bovennatuurlijk wezen, dat uit is op het leven van de prins. Hij onderneemt een reis naar een vervloekt eiland in de onderwereld om zijn leven te redden. Kortom, donkerder, heviger en intenser dan zijn voorganger. Of hij ook beter wordt zien we in november, want dan wordt de game verwacht op GameCube, PS2 en Xbox.

Gekoppelde games

Prince of Persia: Warrior Within (Nintendo GameCube)