[Nieuws] Geschreven door Hans op 2005-01-14 16:26:14

Speciale stylus bij Kirby DS

Kirby's DS game zal geleverd worden met een speciale stylus! Lees snel verder voor meer informatie.. Op een bepaalde beurs in Japan heeft Nintendo bekend gemaakt dat de DS game Touch! Kirby's Magic Paintbrush geleverd zal worden met een bijzondere stylus. Hoe deze eruit komt te zien is niet bekend, maar dat hij komt weten we dus in ieder geval. Misschien dat de stylus een bepaald Kirby thema krijgt. Hoe dan ook, dit is tot nu toe de enige speciale stylus die voor de DS is aangekondigd. Op de onderstaande scan van Jeux-France schijnt het nieuws ook te staan, maar helaas is mijn Japans niet goed genoeg om dit te kunnen bevestigen. In Touch! Kirby's Magic Paintbrush verandert een tovenares de hele wereld in een schilderij. Kirby, die zelf omgetoverd is in een balletje, moet de wereld zien te redden. Gelukkig krijgt hij hierbij hulp van een magische kwast, die oorpsronkelijk van de tovenares was. Jij moet Kirby door de levels leiden, en wel met behulp van de stylus. De stylus maakt het mogelijk om lijnen op het beeldscherm te tekenen, lijnen die een soort van pad vormen waar Kirby over kan rollen. De stylus is dus eigenlijk de kwast, misschien dat de speciale Kirby stylus lijkt op een penseel? Op 24 maart zullen we het weten, want dan verschijnt de game in Japan.

[url=http://www.jeux-france.com/Webmasters/Images/35891020041210_192947_0_big.jpg][img]http://www.jeux-france.com/Webmasters/Images/35891020041210_192947_0_big.jpg height=500[/img][/url]
Update Een scan van gba.n64europe laat ons een 'gewone' stylus zien, maar dan in een roze uitvoering. Waarschijnlijk zal de stylus er dus zo uit komen te zien, maar niets is zeker.

Gekoppelde games

Kirby: Power Paintbrush (Nintendo DS)