[Nieuws] Geschreven door Zapp-x op 2005-02-03 08:58:45

Resident Evil 4 pack bevestigd

Het hoge woord is eruit! In Europa komt er ook een Resident Evil 4 bundel. De prijs ligt opvallend laag! Nintendo heeft gisteren bekend gemaakt dat de Resident Evil 4 bundel ook in Europa uitgebracht zal worden. De bundel zal maar 129 Euro gaan kosten, wat het wel erg makkelijk maakt voor de mensen zonder 'Cube om deze wel te halen. De bundel zal de volgende dingen bevatten: [*] Uiteraard een GameCube, in Platinum of Black. [*] Een Platinum of Black controller, met Resident Evil 4 logo [*] De Resident Evil 4 game [*] Een bonusdisk met beeldmateriaal van vorige Resident Evil games op de GameCube [*] Een demo van Metroid Prime 2 De bundel zal rond 18 maart in de winkels liggen, voor nogmaals de lage prijs van 129 Euro!

SCHERPGEPRIJSD RESIDENT EVIL™ 4 PAK VERKRIJGBAAR VANAF 18 MAART 2005 
2 Februari 2005 - Nintendo maakt vandaag bekend een exclusief Resident Evil™ 4 Pak te gaan lanceren, tegelijk met de introductie van de game op 18 maart 2005. Deze bundel bevat een Nintendo GameCube en controller, exclusief uitgevoerd in Platinum en Black met Resident Evil™ 4-logo, een exemplaar van het spel Resident Evil™ 4, een speciale bonusdisk met beeldmateriaal van “The Making of… Resident Evil™ 4” en filmpjes van Resident Evil™, Resident Evil™ 2, Resident Evil™ 3: Nemesis; Resident Evil™ Code: Veronica, Resident Evil™ Zero, Resident Evil™ 4 en een speelbare demo van Metroid Prime 2: Echoes. Alles gebundeld voor de verwachte verkoopprijs van ongeveer €129! Deze scherpe aanbieding ligt vanaf 18 maart 2005 in de Europese winkels. 

Resident Evil™ 4 voert het genre van de survival horror games verder dan ooit tevoren. Deze game betekent niet alleen een revolutie voor de serie, maar tilt ook het complete genre van actiespellen op een hoger niveau. Enkele jaren na de uitbraak van het T-virus, zijn de verhaallijn en spelstructuur ingrijpend veranderd om meer nadruk te leggen op de actie. De karakteristieke vastgezette cameraposities zijn losgelaten. Dit keer volgt de camera de speler op schouderhoogte, waardoor meer intuïtief kan worden bewogen en geschoten, mede door het vernieuwde richt-en-schiet-mechanisme. De bekende vijanden uit eerdere delen zijn vervangen door een nieuw, angstwekkender soort kwaad. De verbeterde AI (kunstmatige intelligentie) van vijanden betekent dat de vijanden sneller, slimmer en vasthoudender dan ooit, op de speler jagen! Resident Evil™ 4 krijgt zelfs de meest ervaren spelers met kloppend hart op het randje van de stoel.

Resident Evil™ 4 wordt in Europa gelanceerd op 18 maart voor een verwachte verkoopprijs van €60. Het Resident Evil™ 4 Pak wordt in Europa gelanceerd op 18 maart 2005 voor een verwachte verkoopprijs van ongeveer €129. Surf naar www.nintendo.nl voor de laatste officiële informatie over Nintendo. 

Gekoppelde games

Resident Evil 4 (Nintendo GameCube)